Website laten maken

Unieke, winstgevende  websites met
zichtbaar resultaat

Website laten maken in het Westland

U wilt een website laten maken in het Westland? Dan bent u bij LarsWebdesign aan het juiste adres. LarsWebdesign maakt betaalbare en resultaat halende websites. Deze website vervuld niet alleen uw wensen maar ook de wensen van de klant.

Ik maak gebruik van WordPress, de krachtigste CMS momenteel op de markt. Hoewel veel andere website makers gebruik maken van kant en klaar ontwerpen, maak ik websites die gepersonaliseerd zijn en aan de behoeften van de klant voldoen.

Werkwijze

Uw website wordt op maat gemaakt en ontwikkeld in het Westland. Ik begin eerst met het ontwerpen van de website en neem uw ideeën hierin mee.

Daarna ga ik de website ontwikkelen. De volgende stap is het ontwerp transformeren in een echte Website. 

Vervolgens ga ik de Website testen en kijk of alles werkt zoals het hoort te werken.

Als laatste zorg ik ervoor dat de nieuwe website gevonden wordt. U hebt namelijk niks aan een mooie nieuwe website als niemand hem ziet.

1

Het ontwerpen van de
Website

Het ontwerpen van de Website

2

Het ontwikkelen van de
Website

Het ontwikkelen van de Website

3

4

Het testen van de Website

De SEO,
Online Vindbaarheid

De SEO, Online Vindbaarheid

Uw Website Eenvoudig Beheren

Met de Website komt een op maat gemaakt Dashboard. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen.

Ook kunt u met het Dashboard uw laatste projecten/blogberichten beheren (toevoegen, bewerken en verwijderen). Hiermee kunt u uw website goed up-to-date houden. Wat zorgt voor meer klanten.

Tarieven

U kunt kiezen uit het “Geavanceerd Pakket” en het “Basis Pakket”.
Het geavanceerde pakket is een goede keuze als u een technischere website wilt. Hiermee kunt u denken aan een blog en een pagina met Projecten/ Portofolio. Of bijvoorbeeld een Boeking,- of reserveringssysteem. En u heeft met het Geavanceerde Pakket de mogelijkheid om 15 of meer pagina’s te hebben. 

Het Basis Pakket is voor u geschikt als u een Website wilt met vooral informatie en widgets als: Sliders, Pop-ups en Formulieren. In het Basis Pakket kunt u kiezen uit 5 tot 10 pagina’s.

De prijzen kunnen verschillen naar uw wensen. Vul het OFFERTE FORMULIER in om uw wensen te beschrijven. 

Basis Pakket

Vanaf €399 excl. btw

Onderhoud: €10 p.m. excl. btw

Geavanceerd Pakket

Vanaf €700 tot €1500 excl. btw

Onderhoud: vanaf €25 p.m. excl. btw

Onderhoud

Het onderhoud is opgedeeld in 2 pakketten het “Basis Pakket” en het “Geavanceerd Pakket”. Het onderhoud hoort standaard bij de website pakketen, zodat de website up-to-date blijft.

In beide pakketen zit SEO zodat de nieuwe website goed gevonden wordt in zoekmachines. 

In het “Basis Pakket” zit ondersteuning. Ook zitten er in dit pakket 2 Backups per maand en 2 Updates per maand zodat de website goed up-to-date blijft. Ik check de website 1 keer per maand. Het Basis pakket bevat ook kleine aanpassingen. Hierbij kunt u denken aan het veranderen van de tekst, afbeeldingen, de layout  en andere kleine dingen. Ik besteed aan deze zaken tot 1,5 uur per maand.

In het “Geavanceerd Pakket” zit ondersteuning. Ook zitten er in dit pakket 4 Backups per maand en 4 Updates per maand zodat de website goed up-to-date blijft, dit is belangerijk voor de meer geavanceerde websites. Ik check de website 4 keer per maand. Het Geavanceerd Pakket bevat ook kleine aanpassingen. Hierbij kunt u denken aan het veranderen van de tekst, afbeeldingen, de layout  en andere kleine dingen. Snelheid optimalisatie zit ook in het Geavanceerd Pakket, zodat uw website een hoge paginasnelheid heeft en hierdoor een betere gebruiksvriendelijkheid krijgt. Ik besteed aan deze zaken tot 3,5 uur per maand.

Onderhoud Basis Pakket:

Onderhoud Geavanceerd Pakket:

Offerte Aanvragen