Website laten maken hier in het Westland

Ik help u met het maken van een goed presterende, mooie website die gericht is op conversie, uw bedrijf representeert  en gebruiksvriendelijk is.

Betere Websites Ontwerpen Met Betere Oplossingen, Één Project Tegelijk.

Ik kan u helpen met het maken van een goed presterende, mooie website die gericht is op conversie, uw bedrijf representeert  en gebruiksvriendelijk is.

Ook is de communicatie duidelijk door korte lijnen. U communiceert direct met mij waardoor het laten maken van de website vloeiend verloopt.

01

Het Ontdekkingsgesprek

Eerst gaan we een gesprek aan. In deze “Discovery Call” praat ik over wat er speelt binnen uw bedrijf, wie uw klanten zijn, de pijnpunten binnen uw bedrijf en uw doelgroep. Op deze manier kan ik een website maken die gericht is op conversie, klantvriendelijk is en prestatie behaalt.
02

De Ontwerpfase

Nadat we de “Discovery Call” hebben gehad en ik weet wat er speelt binnen uw bedrijf en wat uw doelen zijn ga ik beginnen met de ontwerpfase. Eerst maak ik een blauwdruk van de indeling van de webiste, deze bespreek ik met u en wanneer u tevreden hiermee bent gaan we verder met het toevoegen van de foto’s en afbeeldingen. Als u tevreden bent met het uiteindelijk ontwerp gaan we verder naar de Ontwikkelfase.
03

De Ontwikkelfase

In deze fase gaat de website van een ontwerp naar een echte website. Alle pagina’s worden gekoppeld en alle functionaliteiten worden gerealiseerd.
04

Online!

Nadat de website dubbel is gecheckt gaan  we verder naar de lanceerfase. In de fase gaat de website online! Nu kunnen we zien hoe de markt reageert op de website. In deze fase stuur ik u ook een handleiding voor hoe u kleine aanpassingen kan maken.

Een Website nodig die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt?

Kijk Wat LarsWebdesign Voor Jouw Bedrijf Kan Betekenen.

Uitgelichte Projecten.

Veel Gestelde Vragen.

Hier zijn een paar van de meest gestelde vragen die ik krijg van bedrijven die een presterende en gebruiksvriendelijke website willen laten maken.

Het maken van een website duurt gemiddeld 4-8 weken afhankelijk van de grootte van het project. In de ontwikkel/ontwerpfase hebben we regelmatig contact en krijgt u de tijd om feedback te geven, zodat het eindresultaat uw bedrijf het best representeert. 

De prijs van een website hangt af van de grote van de website en de waarde die de website zou toevoegen aan uw bedrijf. Bent u benieuwd hoeveel een nieuwe website zou kosten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag hoe ik u en uw bedrijf het beste kan helpen.
Neem contact op.

In de ontwikkelfase worden de tekst en afbeeldingen op de website geoptimaliseerd voor uw publiek en zoekmachines. Dit wordt gerealiseerd door middel van SEO (Zoekmachineoptimalisatie). Ik doe een onderzoek en kijk hiermee hoe uw klanten reageren op uw industrie. Op basis daarvan wordt de inhoud overeenkomstig geschreven.

Nadat de website is afgeleverd krijgt u toegang tot een opmaat gemaakt dashboard waarin u eenvoudig zelfstandig aanpassingen kunt maken aan de website. Ik stuur u ook een handleiding waarin ik u stap voor stap laat zien hoe u aanpassingen kunt maken aan de website. Wilt u dit toch liever aan LarsWebdesign overlaten? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk door middel van een onderhoudscontract. ik voer dan aanpassingen door wanneer nodig.

LarsWebdesign ontwikkeld websites met het meest gebruikte systeem ter wereld, WordPress. Met WordPress is het mogelijk om een website compleet op maat te maken naar uw wensen en doelen. 

Onderhoud bied ik aan u aan nadat de website is afgeleverd, maar dit is uiteraard niet verplicht. Voor het onderhoud nemen we even contact op om te kijken wat het beste voor uw website zou zijn en aan de hand daarvan komen we overeen op een prijs per maand.

Dit Is Wat Bedrijven Zeggen Over Mijn Werk.

Hier zijn een aantal reviews van bedrijven waarmee ik gewerkt heb:

Jorike Scholtes
Jorike Scholtes
2022-08-25
Nadat ik in mijn schoonheidssalon diverse veranderingen had doorgevoerd paste mijn oude website niet meer bij de uitstraling die mijn salon had. Lars heeft toen voor mij een geheel nieuwe, gebruiksvriendelijke website gebouwd die weer matcht met wat ik wil uitstralen. Snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding is zeker op Lars webdesign van toepassing!
Lees verder
MarantaLBG
MarantaLBG
2022-08-22
Lars heeft probleemloos een geheel nieuwe website gebouwd waar we op een gebruiksvriendelijke manier aanpassingen kunnen doen. Prima prijs/kwaliteits verhouding
Lees verder