Contact.

LarsWebdesign staat voor het behalen van resultaten en het verbeteren van uw bedrijf met een nieuwe website.

Korte lijnen zijn een van de kernpunten van LarsWebdesign, waardoor het proces vloeiend verloopt.

LarsWebdesign is gevestigd in het Westland in ‘s-Gravenzande. 

Wilt u meer te weten komen over hoe een website jouw bedrijf kan helpen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken!

Veel Gestelde Vragen.

Hier zijn een paar van de meest gestelde vragen die ik krijg van bedrijven die een presterende en gebruiksvriendelijke website willen laten maken.

Het maken van een website duurt gemiddeld 4-8 weken afhankelijk van de grootte van het project. In de ontwikkel/ontwerpfase hebben we regelmatig contact en krijgt u de tijd om feedback te geven, zodat het eindresultaat uw bedrijf het best representeert. 

De prijs van een website hangt af van de grote van de website en de waarde die de website zou toevoegen aan uw bedrijf. Bent u benieuwd hoeveel een nieuwe website zou kosten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag hoe ik u en uw bedrijf het beste kan helpen.
Neem contact op.

In de ontwikkelfase worden de tekst en afbeeldingen op de website geoptimaliseerd voor uw publiek en zoekmachines. Dit wordt gerealiseerd door middel van SEO (Zoekmachineoptimalisatie). Ik doe een onderzoek en kijk hiermee hoe uw klanten reageren op uw industrie. Op basis daarvan wordt de inhoud overeenkomstig geschreven.

Nadat de website is afgeleverd krijgt u toegang tot een opmaat gemaakt dashboard waarin u eenvoudig zelfstandig aanpassingen kunt maken aan de website. Ik stuur u ook een handleiding waarin ik u stap voor stap laat zien hoe u aanpassingen kunt maken aan de website. Wilt u dit toch liever aan LarsWebdesign overlaten? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk door middel van een onderhoudscontract. ik voer dan aanpassingen door wanneer nodig.

LarsWebdesign ontwikkeld websites met het meest gebruikte systeem ter wereld, WordPress. Met WordPress is het mogelijk om een website compleet op maat te maken naar uw wensen en doelen. 

Onderhoud bied ik aan u aan nadat de website is afgeleverd, maar dit is uiteraard niet verplicht. Voor het onderhoud nemen we even contact op om te kijken wat het beste voor uw website zou zijn en aan de hand daarvan komen we overeen op een prijs per maand.

Wat klanten zeggen over LarsWebdesign

T.H.F.
Lees verder
“Mede dankzij Lars zijn creatie is onze website een groot succes en wordt onze website veel bezocht”
Jorike Scholtes
Lees verder
Nadat ik in mijn schoonheidssalon diverse veranderingen had doorgevoerd paste mijn oude website niet meer bij de uitstraling die mijn salon had. Lars heeft toen voor mij een geheel nieuwe, gebruiksvriendelijke website gebouwd die weer matcht met wat ik wil uitstralen. Snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit verhouding is zeker op Lars webdesign van toepassing!
Maranta LBG
Lees verder
Lars heeft probleemloos een geheel nieuwe website gebouwd waar we op een gebruiksvriendelijke manier aanpassingen kunnen doen. Prima prijs/kwaliteits verhouding