Webshop laten maken hier in het Westland

Ik help u met het maken van een goed presterende, mooie webshop die gericht is op het behalen van resultaten, uw bedrijf representeert  en gebruiksvriendelijk is.

Betere Webshops Ontwerpen Met Betere Oplossingen, Één Project Tegelijk.

Ik kan u helpen met het maken van een goed presterende, mooie webshop die gericht is op het behalen van resultaten, uw bedrijf representeert  en gebruiksvriendelijk is.

Ook is de communicatie duidelijk door korte lijnen. U communiceert direct met mij waardoor het laten maken van de webshop vloeiend verloopt.

01

Het Ontdekkingsgesprek

Eerst gaan we een gesprek aan. In deze “Discovery Call” praat ik over wat er speelt binnen uw bedrijf, wie uw klanten zijn, de uitdagingen binnen uw bedrijf en uw doelgroep. Op deze manier kan ik een website maken die gericht is op conversie, klantvriendelijk is en prestatie behaalt.

02

De Ontwerpfase

Nadat we het “Ontdekkingsgesprek” hebben gehad en ik weet wat er speelt binnen uw bedrijf en wat uw doelen zijn ga ik beginnen met de ontwerpfase. Eerst maak ik een blauwdruk van de indeling van de webshop, deze bespreek ik met u en wanneer u tevreden hiermee bent gaan we verder met het toevoegen van de foto’s, afbeeldingen, producten en productcategorieën. Als u tevreden bent met het uiteindelijk ontwerp gaan we verder naar de Ontwikkelfase.

03

De Ontwikkelfase

In deze fase gaat de webshop van een ontwerp naar een echte webshop die producten online kan verkopen. Alle pagina’s worden gekoppeld en alle functionaliteiten, zoals online betalen, worden gerealiseerd.

04

Online!

Nadat de webshop dubbel is gecheckt gaan  we verder naar de lanceerfase. In de fase gaat de webshop online! Nu kunnen we zien hoe de markt reageert op de webshop. In deze fase stuur ik u ook een handleiding voor hoe u kleine aanpassingen kan maken en producten kan toevoegen, bewerken en verwijderen door middel van een op maat gemaakt dashboard.

Een Website nodig die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt?

Kijk Wat LarsWebdesign Voor Jouw Bedrijf Kan Betekenen.

Uitgelichte Projecten.

Veel Gestelde Vragen.

Hier zijn een paar van de meest gestelde vragen die ik krijg van bedrijven die een presterende en gebruiksvriendelijke webshop willen laten maken.

Het maken van een webshop duurt gemiddeld 4-8 weken afhankelijk van de grootte van het project. In de ontwikkel/ontwerpfase hebben we regelmatig contact en krijgt u de tijd om feedback te geven, zodat het eindresultaat uw bedrijf het best representeert.

De prijs van een webshop hangt af van de grote van de webshop en de waarde die de webshop zou toevoegen aan uw bedrijf. Bent u benieuwd hoeveel een webshop zou kosten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag hoe ik u en uw bedrijf het beste kan helpen.
Neem contact op.

In de ontwikkelfase worden de tekst, afbeeldingen en producten op de webshop geoptimaliseerd voor uw doelgroep en zoekmachines. Dit wordt gerealiseerd door middel van SEO (Zoekmachineoptimalisatie). Ik doe een onderzoek en kijk hiermee hoe jouw klanten reageren op uw industrie. Op basis daarvan wordt de inhoud overeenkomstig geschreven.

Nadat de webshop is afgeleverd krijgt u toegang tot een opmaat gemaakt dashboard waarin u eenvoudig zelfstandig aanpassingen kunt maken aan de webshop. Ik stuur u ook een handleiding waarin ik u stap voor stap laat zien hoe u aanpassingen kunt maken aan de webshop. Wilt u dit toch liever aan LarsWebdesign overlaten? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk door middel van een onderhoudscontract. ik voer dan aanpassingen door wanneer nodig.

LarsWebdesign ontwikkeld webshops met de 2 meest gebruikte systemen ter wereld, WordPress en Woocommerce. Deze 2 systemen geven jouw webshop de mogelijkheid om hem op maat te maken naar jouw wensen. Ook geven deze te systemen jouw de mogelijkheid om jouw webshop eenvoudig bij te houden en kleine aanpassingen te maken.

Onderhoud bied ik aan u aan nadat de webshop is afgeleverd, maar dit is uiteraard niet verplicht. Voor het onderhoud nemen we even contact op om te kijken wat het beste voor uw webshop zou zijn en aan de hand daarvan komen we overeen op een prijs per maand.

Dit Is Wat Bedrijven Zeggen Over Mijn Werk.

Hier zijn een aantal reviews van bedrijven waarmee ik gewerkt heb:

[trustindex no-registration=google]