GrowingArt

GrowingArt verhuurt u een groot scala van palmen, bomen, planten, bloemen en decoratie huren. 
Palmbomen in de Winter en Kerstbomen in de Zomer! Voor GrowingArt geen probleem!

Voor GrowingArt hebben we een complete make-over uitgevoerd, resulterend in een frisse nieuwe wesbite.

Daarnaast hebben we de website vanaf de grond af ontwikkeld, waardoor we optimale prestaties en gebruiksvriendelijkheid hebben kunnen realiseren voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Bekijk de site:

“Dit is echt een top bedrijf! We hebben (gelukkig) meerdere website laten bouwen door LarsWebdesign waar we zeer over te spreken zijn. Snel reactie op vragen. Snel reactie als je om aanpassingen vraagt. Nogmaals zeker een aanrader. Groeten beheerder van www.growingart.nl, www.ditismijncv.nl en www.ditismijnvacature.nl”

– Jeff Schulte

Gebruiksvriendelijkheid & 
Verbeterde Online Ervaring

De nieuwe home pagina is ontwerpen met het oog op directe en duidelijke navigatie, waardoor bezoekers van GrowingArt snel kunnen vinden wat ze zoeken.


De duidelijke call-to-action knoppen en overzichtelijke lay-out leiden gebruikers moeiteloos naar de belangrijkste inhoud en functionaliteiten van de website.


Met deze verbeteringen hebben bezoekers van GrowingArt.nl een fijne en efficiënte online ervaring.

Optimale Mobiele Ervaring

Niet alleen op desktop, maar ook op mobiele apparaten biedt growingart.nl een naadloze gebruikerservaring. Het responsive design zorgt ervoor dat de site zich moeiteloos aanpast aan verschillende schermformaten.

Gemakkelijk Producten Vinden met Duidelijke Filters

Gebruikers hebben de mogelijkheid om eenvoudig te filteren op specifieke thema’s en assortiment categorieën.

Deze functie vergemakkelijkt het zoekproces voor bezoekers en zorgt ervoor dat ze snel producten kunnen ontdekken die aansluiten bij hun specifieke interesses en behoeften.

Een product pagina met contact binnen één klik verwijderd

De product pagina toont informatie over het specifieke product, inclusief afbeelding, prijs. Wat het nog eenvoudiger maakt voor de bezoeker, zijn de duidelijk gemarkeerde contact knoppen op deze pagina.


Met slechts één klik kunnen bezoekers direct contact opnemen om het product te huren/kopen of vragen te stellen over het product.


Onderaan de product pagina vindt u een sectie met gerelateerde producten, waarmee we waarde toevoegen door aanvullende opties en suggesties te bieden die aansluiten bij de behoeften en interesses van de klant.